De Winnaars van 2019

 

Nog één keer genieten van alle prijswinnaars: en hun goede doelen.

 

Botary 2019
Eerste prijs: € 3800,- gewonnen door RC Rijk van Nijmegen,

Goede doel: de Wensboom, komende winter drie wensbomen in Nijmegen!


 

Tweede prijs: € 2800,- gewonnen door RC Midden Betuwe Valburg,

Goede doel: Outward Bound: jaarlijks biedt RCMBV tien leerlingen uit de streek de kans deel te nemen aan het Outward Bound survival programma in Wales. In de natuur leren ze problemen oplossen door te vertrouwen op talent en samenwerking.


Botary 2019
Derde prijs: € 1800,- door RC Tiel Waalstreek,
Goede doel: Zorgcentrum Walstede te Tiel: bijdrage voor nieuw LED-scherm en audio surround systemVierde prijs: € 1200,- door RC Uden,

Goede Doel: “Alzheimer rond de Kerk”
Middelen voor de drie accommodaties voor Alzheimerpatiënten in Uden, vooral in relatie tot muziek.


Vijfde prijs: € 1000,- RC Nijmegen Zuid,

Goede doel: Stichting Leergeld Nijmegen, www.leergeldnijmegen.nl. Leergeld Nijmegen biedt de mogelijkheid aan kinderen van 4 tot en met 17 jaar uit een gezin met een laag inkomen om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Motto: alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.Troostprijs: € 800,- RC Beuningen icm Lions Wijchen:

Goede doel: Stichting Sumbing Bibir; www.sunbinbibir.nl kennisoverdracht t.b.v. Schisisoperaties in Indonesië en India.De geldprijzen zijn mede mogelijk gemaakt door onze (hoofd)sponsoren, en partners.


Ook dank aan de overige teams, die helaas buiten de prijzen zijn gevallen: jullie strijdlust was geweldig! RC Tiel, RC Nijmegen Stad en Land, Lions Maas en Waal, RC Oss Maasland.

De poedelprijs (met dank aan Kalfsvlees.nl) gaat naar RC Nijmegen – omdat ze zich al zeven jaar lang op rij als eerste hebben ingeschreven en nog nooit in de prijzen mochten vallen.

Grote dank voor ieders steun aan de Botary!


powered by keesweb.nl