Botary 2017, lustrumeditie!


Dit jaar heeft op 24 september de vijfde editie van Botary Maas en Waal plaats gevonden. De formule is inmiddels bekend. Teams van serviceclubs voeren sportief strijd om zo geld te verdienen voor een door hen zelf gekozen doel. Er wordt geroeid in kuikensloepen (8 roeiers en 1 stuurman).

Dit jaar is de opzet als  volgt:
1.    Dit jaar deden er weer 12 teams mee;
2.    Per race zijn er 4 sloepen in het water;
3.    Ieder team is zeker van 2 races;
4.    De prijzenpot bestaat nu uit roeigeld (eigen inleg), maar ook uit sponsorgelden, waardoor bijna de helft van de teams een prijs gewonnen heeft!

Ook dit jaar streken de teams weer neer op het water van De Gouden Ham. Vanuit Moeke Mooren zullen de teams elkaar het vuur aan de schenen leggen. Het is dan wel voor het goede doel, maar er wordt met 100% inzet geknokt voor de winst.

Download hier het programmaboekje

 

Onder het genot van heerlijk weer, zonnetje en ruim 20 graden is deze sportieve activiteit op de Gouden Ham gehouden. Met spannende wedstrijden.

De uitslag:

1. Rotaryclub Tiel - Waalstraak

2. Rotaryclub Wamel- Maas en Waal

3. Rotaryclub Zaltbommel

4. Rotaryclub Midden Betuwe - Valburg

5. Lionsclub Maas & Waal

6. Lions & Rotaryclub Wijchen, Beuningen Tweestromenland

7. Rotaryclub Tiel

8. Rotaryclub Culemborg

9. Rotaryclub Rijk van Nijmegen

10. Rotaryclub Nijmegen Zuid

11. Rotaryclub Nijmegen

12. Rotaryclub Nijmegen Stad & Land

 

Ter gelegenheid van het 1e lustrum van de Botary, heeft Hein van Houten een collectors item op locatie geschilderd. Dit schilderij isl bij inschrijving verkocht. Dit voor € 600,--

www.heinart.nl

 

Dit jaar streed Rotary Club Wamel Maas en Waal tijdens BOTARY 2017 voor Stichting Pallium.
Stichting Pallium rijdt niet alleen voor de voedselbank, maar de (koel-)aanhanger wordt ook ingezet voor de kleding- en speelgoedbank Klesteo. Deze stichting zamelt kleding en speelgoed in voor gezinnen die in armoede leven. Dankzij de inzet van de Rotary Maas & Waal, kan Pallium een geldbedrag van € 2.800,- tegemoet zien.

Voor foto’s, filmpjes en andere indrukken van eerdere edities wijst de weg op deze website zich vanzelf. Vragen? Zoek contact via  info@botary.nl

 

 

 

De volgende editie van de Botary is op 23 september 2018

 

 


powered by keesweb.nl