Zondag 17 september | LUSTRUM jaar!

 

Op zondag 17 september zal er op de Gouden Ham wederom gestreden worden voor het goede doel!  Het is dé sloepenrace voor het goede doel met alleen maar winnaars! 

 

Het totale inschrijfgeld wordt in een grote pot gestopt en verdeeld onder de winnende teams: de drie finalisten (de winnaars van de eerste drie heats), de winnaar van de semi-finale en de winnaar van de troost-finale.

 

De Botary wordt ook dit jaar weer financieel ondersteund door een grote groep sponsoren uit de regio en daarbuiten: ondernemers en individuele vrienden van de Botary. Deze sponsorgelden worden gebruikt om het evenement mogelijk te maken en om het prijzengeld voor de winnende teams aan te vullen.

​​​​​​​

​​​​​​​Rotaryclub Maas en Waal ondersteunt met het organiseren van dit evenement St. Make a Wish ​​​​​​​​​​​​​​

 

​​​​​​​De locatie is gewijzigd. Dit jaar vindt Botary plaats bij Watersportcentrum Maasbommel, Bovendijk 2, 6627 KS in Maasbommel.

 

Deze locatie is uiteraard ook aan de Gouden Ham gelegen en biedt vanaf de verschillende steigers beter zicht op het wedstrijdparcours.

​​​​​​​

Door de wisseling van locatie zal ook het parcours wijzigen; de roeiteams benaderen ditmaal het te ronden eilandje van de andere zijde.

 

Uiteraard zal de te roeien afstand gelijk blijven. 

Parcours Botary 2023


powered by keesweb.nl